I förra veckan arrangerade nordicvibe en LinkedIn frukost och vi gav tips om trender och appar för 2017 och höll en kommentars tävling.  Nu har vi utsett vår vinnare.  Vi säger stort grattis till Sonja Sandberg som vinner bästa kommentaren i vår LinkedIn tävling!

Hon vinner eftersom hon;

-Delar med sig av ett specifikt tips/kunskap som hon fick under workshopen- dvs  hon tipsen om appen Learning, så här kan fler som läser kommentaren kan ta del av hennes tips genom att klicka på länken.

-Hon är positiv och säger tack- rätt attityd kommer man långt med!

-Sonja har lärt sig verktyget Linkedin, hon har gått grund utbildningen med nordicvibe, hon taggar arrangörerna Johanna och Ashley och lägger in länkar.

Läs Sonjas vinnande kommentar nedan; (ni kan också läsa det här)

Screenshot 2017-01-19 13.15.35
Sonja Sandberg: Ashley Tott och Johanna Tott men sitt företag nordicvibe gör det igen! Som alltid lika bra utlärt fick vi lära oss ännu mer kring trender och vad som händer med LinkedIn under 2017. Tack vare denna morgon fick jag veta om bland annat appen Learning. På ett enkelt sätt kan jag göra en kurs, som visar vad jag kan inom Linkedin. När jag sedan är godkänd, kan jag lägga upp det i min profil. De andra som jag fick med kan ni se här: https://www.youtube.com/watch?v=9OgHAeuIn3M Jag önskar er alla en fantastik fortsatt bra eftermiddag!

Sonja det går bra att kontakta oss, maila johanna.tott@nordicvibe för att boka in ditt pris- en timmes personlig coachning i LinkedIn.

Grattis Sonja och tack till er alla som deltog i tävlingen!

 

Johanna och Ashley

 

 
 
Vem vinner bästa LinkedIn kommentaren?

Johanna Tott

Founder nordicvibe

https://se.linkedin.com/in/johannatott

Vi vill gärna höra från dig så kontakta mig för frågor eller bokning av LinkedIn rådgivning, utbildning eller coaching. Följ oss: