Vem är kunden? 

HR partner och ekonomi team från SCA.

Vad var utmaningen?

Att förstå affärs nyttan med LinkedIn samt att lära sig funktioner och hur man ska jobba med och använda verktyget.

Vad gjorde vi?

Vi jobbade igenom Core LinkedIn programmet. Ett program i 4 delar.

Tid?

En heldags utbildning samt en uppföljning ingick.

Språk?

Svenska, med delar av presentationen  på engelska.

Workshopledare?

Johanna Tott och Ashley Tott

Vad säger deltagarna? 

”Tack Johanna Tott & Ashley Tott för den fantastiska LinkedIn utbildningen och ert härliga engagemang. Jag tycker bilden symboliserar tiden med er, fantastiskt roligt och lärorikt:)!” – Mikael Sundström HR -partner SCA 

”Nu har jag fått förståelse för verktyget/kanalen och jag har fått lära mig var jag ska klicka för att göra inlägg och publicera artiklar.

”Jag gillade att vi v ar en liten grupp och jobba på praktiskt under dagen. Det var fantastiskt att se hur våra profiler tog form från mycket tunna utan bild, media ett  till starka profiler med bild, bakgrundsbild, one liner, sammanfattning, media, rekommednationer  ect. Vi gjorde allt det fokuserat under förmiddagen.  Under eftermiddagen jobbade vi bland annat med att tänka på vår målgrupp och posta innehåll vad som berör dem, samt att bygga nätverk och söka upp målkunder.

”Det bästa var att jag nu förstått vilket kraftfullt verktyg LinkedIn är för mig personligen och för SCA som kanal för att bygga varumärke och hitta ny talang”.

”Jag har förstått att ett gediget och kraftfullt nätverk hjälper och vikten av att hela tiden bygga ett starkt nätverk”.

”Stort tack till er båda Johanna och Ashley som engegerat inspirerat oss och visat vägen,  det var utmanande men jättekul!