Vem är kunden?
Casino Cosmopol i Sundsvall – ledning och markands teamet.
Vad är utmaningen? 
Kunden hade behov att ta fram budskapet om vad som gör teamet unika och hur de skiljer sig från sina konkurrenter. De vill ha en rolig team övning med ett affärsmässigt innehåll.
Vad gjorde vi? 
Vi började med att lyssna på en inspirations presentation där vi fick veta formeln för en slagkraftig core elevator pitch.  I presentationen fick kunden både modellen men även förstå vikten av att ha en ”pitch attitude” att våga pitcha.
  Under workshopen gjorde vi interaktiva övningar i form av att svara på frågor som gav kunden möjlighet att ta fram nyckel budskap, om vad de gör och vad som gör dem unika.
Vi gjorde gruppövningar,  par och individuella övningar.  Kunderna fick träna och göra de olika övningarna på ett lättsamt sätt så att pitchen började växa fram och kännas naturliga.
 Tid?
Workshopen varade under en halvdag och en kortare uppföljning ingick.   Uppföljningen är till för att stämma av hur det går och hur de har använt sina pitcher, vad de lett till.
 Språk?
Kunden valde att jobba på svenska.
Workshopledare?
 Workshop leddes av Ashley Tott.
Vad säger deltagarna om workshopen?
”Mycket bra team övning, vi har nu samma nyckelbudskap som team”.
”Inspirerande och roligt-  att lära sig ett mycket bra och affärsmässigt verktyg som verkligen hjälper när man ska stå upp och presentera sig i olika sammanhang”.
”Jag är glad att vi nu har samma innehåll och själv känner mig mer förberedd,  säker och mindre rädd, det här är verkligen personlig utveckling”.
 ”Jag har använt pitchen vid olika tillfällen i nätverk sammanhang, den har gjort att jag är mer säker när jag ska presentera mig på ett professionellt och kortfattat sätt”.

Turn On Builder