Stora Styrelsedagen blev en succé!

Vem är med i ditt Dreamteam?
I år arrangerade nordicvibe Stora Styrelse dagen i Sundsvall, som blev en succé!
De kom 102 gäster som ville nätverka och bli inspirerade på  temat ”Dreamteam och styrelsearbete”.  Publiken var underbar, Magnus Helgesson ville ta med sig Sundsvalls publiken som resande publik,  se videon här; https://youtu.be/ApHFzzdDkj0
Gästerna var mycket engagerade i vårt roliga styrelse mingel bingo.  ”Genialiskt, ett roligt sätt att bryta isen och få många nya kontakter ”. Peter Stenqvist, VD för Paralox.
”Bästa i Sverige” ett gott betyg från Maria Öhman, VD för Styrelseakademien Västernorrland som besökte oss och gav sina lovord på scenen tillsammans med vice ordförande Olof Degerfeldt.
Dagen inleddes av Ashley Tott och proffsiga Ulf Skarin från Veckans affärer som modererade hela dagen/kvällen.  Vi fick lyssna till 3 mycket inspirerande och kunniga talare superentreprenören Magnus Helgesson,  styrelse rekryteringsproffset Therese Reinfeld, och digitala gurun Beata Wickbom på temat ”dreamteam” och styrelsearbete.  Under eftermiddagen så fick vi även lyssna på spännande bolag från Bizmaker, som pitchade mot styrelsekompetens.  Johanna Tott ledde nätverksövningen.  Casino Cosmopol stod för ett mycket gott värdskap. 4f7223ac-3a0c-4f6d-b637-4edcb288cd1e-large
Tips  från våra inspiratörer! 
Magnus Helgesson– super entreprenören gav massor med inspiration om att bygga ett dream team i sin styrelse. Han pratade bland annat om vikten att förstå och bemästra den 6 viktigaste mänskliga behoven. Trygghet, Spänning, Unikitet, Kärlek, Tillväxt, Givande. Alla människor drivs av dessa och om du vill lycka me dina affärer så måste du lära dig att bemästra dem.
Therese Reinfeldt – rekryteringsproffset-  gav konkreta tips om styrelse rekrytering. Ett bra tips som jag fick med mig var vikten av att tänka på att börja med att rekrytera in rätt ordförande, även i små bolag.
Beata Wickbom– den digitala gurun- uppmanade oss att våga testa något nytt! Se hennes 3 tips här. https://youtu.be/OA3bT69f5jM
Ulf Skarin– moderator – Se hans tips om nätverkande  https://youtu.be/Iy2OvFjrybI
Våra härliga partners gjorde eventet möjligt;  Nordea, Grant Thornton, Almi Mitt, Bizmaker, Näringslivsbolaget, Norrlandsfonden, Maqs advokatbyrå, nordicvibe, de fick synas under dagen /kvällen och i vår marknadsföring. Vi är alla överens om att ett bra styrelsearbete är avförande för framgång. Vem är med i ditt ”dreamteam”?
Ja vi är mycket glada och tacksamma till alla er som var med och gjorde eventet till en dag att minnas. Det blev ett mycket uppskattat och lyckat forum som vi gärna berättar om. Se mer bilder och filmer från FB sidan.  https://www.facebook.com/styrelseakademienvasternorrland/
Boka gärna en kaffe med mig  om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbade med ide/sälj/marknadsföring/socialmedia/partnerskap/ och genomförandet.
Bästa hälsningar
partner och arrangör
Johanna
johanna.tott@nordicvibe.com