nordicvibe Core LinkedIn

Om du vill generera fler affärsmöjligheter med hjälp av dina medarbetare så är LinkedIn ett utmärkt verktyg som skapar nya möjligheter. Vi kan inspirera och utbilda ditt team!

LinkedIn och Social Selling

Upptäck hur nordicvibe Core Linked In träning kan hjälpa dig och ditt team.

RETURN ON INVESTMENT

Tänk dig att varje person i ditt företag har kunskap om Linked in och hur ni kan generera nya affärs möjligheter. Vår utbildning och coachning är till för att hjälpa dig att nå dina affärs mål med det fantastiska affärs verktyget.

SPARA TID OCH PENGAR

Linked in är ditt självklara verktyg för sälj och marknad. Du kommer att spara tid på individ och företagsnivå och ta bort behovet av it stöd. Med träning och coachning kommer du och ditt team effektivt att kunna använda verktyget.

SJÄLVFÖRTROENDE

Vår roliga och interaktiva träning gör att du bygger självförtroende i att använda Core teknikerna för Linked-in. Det betyder att du kommer att posta, dela, och börja använda verktyget för nya möjligheter.

POSITIV IMPACT

Skapa positiv impact före och efter du har ett affärs möte. Om du är tränad i verktyget Linked-in kan du snabbt förbättra affärsrelationen och upprätthålla en positiv kontakt. Påverka dina affärsrelationer positivt, börja idag!

Kunder

 

LinkedIn och Social Selling

Börja träna idag!

Du kan välja Linked-In consulting, coachning och utbildning.