Missa inte LinkedIn utbildning Sundsvall 12e januari 2016

 

Vet du vilka affärsmöjligheter LinkedIn kan ge dig? Lär dig LinkedIn verktygets möjligheter att skapa nya affärer och bygg ditt personliga varumärke.

”Innan jag gick utbildningen så visste jag inte hur jag skulle använda verktyget och jag kände en motvilja att gå in på LinkedIn. Nu vill jag gå in och vill använda LinkedIn varje dag! Jag är stolt över det jag gjort och nu arbetar jag aktivt för att få nya kunder. Utbildningen har verkligen hjälpt mig att bygga mitt personliga varumärke, aktivera mitt nätverk och komma i gång”- Susanne Norvell HR stöd och kompetens.

I utbildningen kommer du att jobba med din strategi, ditt personliga varumärke, din profil och hur du bygger och engagerar ditt nätverk, publicerar och skapar goda rutiner. Du lär dig allt du behöver veta för att få nya affärsmöjligheter. Utbildningen är praktisk och interaktiv, du kommer att se resultat.

Utbildningen Core LinkedIn passar dig som är beslutsfattare, ledare, konsult, entreprenör, HR partner, dig som jobbar med sälj och marknad och som vill ha nya affärsmöjligheter. Du vill lära dig om Linked-In!

En personlig uppföljning i form av coachning ingår. Vi garanterar din utbildning så du kan känna dig trygg i ditt köp. Kurs ledare Ashley Tott.

Datum; 12e januari 2016

Plats; Kyrkogatan 26, Sundsvall.

Begränsat antal plaster. Platser kvar!

Kursavgiften är 5995kr plus moms. Konferens kostnad tillkommer 450kr per deltagare (lunch, fika, lokal).

För kurs program och anmälan maila johanna.tott@nordicvibe.com eller ring 0703236033

Finns du på annan ort? Hör av dig så ordnar vi en utbildning nära dig! Välkommen!

Hälsningar

Johanna

 
 
Missa inte LinkedIn utbildning Sundsvall 12e januari 2016

Johanna Tott 

Founder nordicvibe

 

Vi vill gärna höra från dig så kontakta mig för frågor eller bokning av utbildning eller coaching. Följ oss: