Affärs utbildningar för Åkroken Business incubator

2015nvHomePageStartTrainingToday!Vill du lära dig hur du ökar dina affärs möjligheter på en internationell marknad? Våra populära workshops kommer nu anpassade till Åkroken Business incubator.  Ta del av affärsprogrammet Core Business Skills™- var med i våra workshops.

Workshop 1 – I Affärs presentationer på engelska  som vi även kallar för Internationell Pitch så kommer ni att få tips och inspiration om hur ni jobbar med och bygger upp en säljande presentation på engelska. Vi jobbar bland annat med nordicvibe´s  modell, Core Pitch™. Teori och praktiska övningar varvas.  Under en halv dag jobbar vi tillsammans och ni kommer att se resultat och impact direkt. När du deltagit i vår workshop kommer du att kunna presentera dig och ditt företag på ett kortfattat och enkelt sätt på engelska. Begränsat antal plaster. Datum den 25e november.

Workshop 2 – I LinkedIn för internationella affärer så kommer ni att få inspiration och tips om hur ni kan jobba och bygga upp era profiler. Vi jobbar med nordicvibe´s modell Core LinkedIn™ där Teori varvas med praktik.  Vi garanterar att ni kommer att se resultat. Under en halv dag jobbar vi tillsammans med er. Begränsat antal plaster. Datum den 2a december.

Alla nordicvibe’s utbildningar finns både på svenska och engelska, de är roliga och ni ser resultat direkt. Vi garanterar utbildningarna. Vi jobbar i små grupper. Ni får inspiration, verktyg och mycket personlig hjälp för att bygga självförtroende och lyckas.

Varmt välkomna!

Hälsningar

Johanna

Vill du veta mer?  Välkommen att kontakta oss 0703236033 eller maila johanna.tott@nordicvibe.com